Redustim

THERAPIE & TECHNOLOGIE

RedustimEen innovatie door bio-medisch onderzoek

EXTREEM LAAG FREQUENTE VELDEN

Redustim is vooral een modern en efficiënte afslankende technologie.
Onder het effect van bio-magnetische golven worden de vrije vetzuren progressief vrijgemaakt, afgescheiden en verwijderd door een efficiënte drainage.
 
De therapie combineert : een gepatenteerde medische technologie met een lymfedrainage.

1) de efficiëntie van extreem laag frequente velden

( E.L.F. of extreme low frequency, < 100Hz )  

GLADDE SPIEREN

De specifieke golflengte stimuleert de samentrekking van spieren zonder dat men dit merkt. De samentrekking gebeurt immers op het niveau van de gladde spieren en stimuleert bijgevolg de lipolyse.

Lipolyse of vetverbranding is een fysiologisch proces, dat plaatsvindt om energie op te wekken in het lichaam. Vetten (hetzij afkomstig uit voeding, hetzij opgeslagen in het lichaam) worden ‘verbrand’ en omgezet in energie (massa-energierelatie). Bij dit proces wordt triglyceride afgebroken tot glycerol en drie vrije vetzuurmoleculen. Het omgekeerde proces, het opbouwen van een vet, noemt men lipogenese.

Het verbranden van 1 gram vet levert ca. 38 kJ aan energie op, die bijvoorbeeld gebruikt kan worden om het lichaam te verwarmen of om te bewegen. Andersom dienen er ca. 38 kJ uit vet geconsumeerd te worden om één gram aan vet bij te komen. Ook wanneer teveel koolhydraten (suikers of zetmeel) of eiwitten gegeten worden, kan het overschot aan binnengekregen voeding omgezet worden in vet en opgeslagen worden.

De onmerkbare spiercontracties zorgen voor een hoog energieverbruik!

30 minuten Redustim = een verbruik van ca. 650 kCal!

40% van de dagelijkse energiebehoefte wordt verbruikt door gladde spieren

2) De weldaden van een ontspannend moment voor jezelf.

RELAXEREN en AFSLANKEN

De aangename relaxstoel eventueel gecombineerd met een ervaring met virtuele realiteit bieden jouw lichaam de rust en de kracht om de positieve werking van de biostimulatie om te zetten in positieve resultaten. 

Op deze manier wordt afslanken zalig en ontspannend. 
En de tijd die je aan jezelf en aan je lichaam besteed echt plezierig en gunstig.

 

RESULTATEN & MEDISCH ONDERZOEK

  • Een gerandomiseerde dubbelblinde studie heeft kunnen vaststellen dat bij patiënten met een gemiddeld BMI van 28 een gemiddeld verlies van tailleomtrek was van 6cm!
  • Een tweede studie met DNA-chip heeft kunnen aantonen dat de sessies van REDUSTIM® niet waarneembare spiercontracties van de gladde spieren veroorzaken.

 
Redustim is een gecertificeerd medisch apparaat.
Het wordt geklasseerd als niet-invasief chirurgisch apparaat.
EEN KUUR
PRAKTISCH

Voor welke lichaamszones?

Redustim werkt zeer gericht en geconcentreerd op elke probleemzone maar kan alle probleemzones gelijktijdig behandelen. Volgens de persoonlijk behoeften zal de Redustim ageren op zowel… HEUPEN, BUIK, TAILLE & DIJEN

Welke resultaten kan men verwachten?

Na medische studies allerhande kwam men tot volgend besluit: Het gemiddeld verlies in centimeters op het lichaam, na een kuur van 12 behandelingen, bedraagt ongeveer 2 kledingmaten!
Enkele cijfers van gemiddeld centimeter verlies:

  • 6,3 cm op het niveau van de taille en de heupen
  • 3,9 cm op niveau van de dijen.

 
Zelfs 15 dagen na de laatste behandeling blijkt dat er nog een significant centimeterverlies is!
Dus dit systeem biedt alsook een concreet duurzaam resultaat.

Ook verstevigend voor de huid!

Vanaf een bepaalde leeftijd begint de huid te verslappen, het lichaam verliest haar silhouet (vorm) en kleine uitzakkingen verschijnen … Inderdaad, niemand ontsnapt aan het fenomeen van verslapte huid zowel slanke als minder slanke vrouwen. De levensstijl speelt een belangrijke rol hierin maar ook veelvuldig diëten, gebrek aan sport en beweging, zwangerschap, en een tekort aan hydratatie zijn belangrijke factoren die de collageen- en elastine vezels ondermijnen. Deze staan in voor de huidspanning en textuur. Een kuur met de Redustim verbetert de elasticiteit en zorgt voor een strakkere huid. Daarom is deze techniek ook aangewezen voor vrouwen die enkel op zoek zijn naar huidversteviging. Redustim biedt hen een duidelijke verbetering van de kwaliteit en de vorm van de huid. Een medische studie verricht op 22 vrouwen, die een kuur van 12 behandelingen met de Redustim SP gedaan hebben, toonde aan dat 100% van hen een duidelijke versteviging van het lichaam hadden en bij 36% van hen vond deze versteviging erg indrukwekkend.

Voor wie?

Dit is dé oplossing om af te slanken en fitter te voelen.
En bovendien gericht op alle lichaamszones!
Op leeftijd staat geen grens, de resultaten zijn overtuigend. Er is geen enkel onwenselijk neveneffect, ook niet voor personen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard.

Hoe verloopt de behandeling?

Zalig is het correcte woord in dit geval.
Meeste gebruikers dommelen na enkele minuten in.
 
TRADITIONELE KUUR : 12 behandelingen -- 2 sessies / week (4 à 6 weken)

EXPRESS KUUR : 12 behandelingen -- 1 sessie / dag (2 weken)

Voeding aanpassen?

Er is geen specifieke dieet verbonden aan de therapie met Redustim. Niettemin wordt er aangeraden om een zo regelmatig mogelijke voedingsgewoonte te hanteren, voldoende water te drinken en 's avonds een lichte maaltijd te consumeren. Voor zij die dat wensen kan er ook extra voedingsadvies aangeboden worden.

Onderhoudsbeurten?

De resultaten met Redustim zijn bijzonder duurzaam. Niettemin wordt het aangeraden om de behandeling op regelmatige wijze verder te zetten.
De frequentie varieert van 1 sessie per week tot 1 sessie per 2 weken.