Info voor artsen

Het komt steeds vaker voor! Huisartsen en/of specialisten die hun vrouwelijke patiënten voortaan doorverwijzen naar Slim Slank. Wellicht behandelen wij ook vrouwen uit uw praktijk. En met succes! Uit onderzoek van de Universiteit van Leuven werd geconcludeerd dat er zeker verassende resultaten te behalen zijn met deze revolutionaire methode. Als slotconclusie van het rapport werd zelfs gesteld dat de afslankmethode van Slim Slank een doeltreffende en gezonde manier is om af te slanken.

De behandeling

De oefeningen worden veelal liggend en zittend uitgevoerd en zijn eenvoudig van aard. Uiteraard wordt, naarmate de cliënt verder gevorderd is, de zwaarte en de intensiteit van de oefeningen wat opgevoerd. Al onze cliënten worden gedurende het gehele traject deskundig en persoonlijk begeleid door onze goed opgeleide afslankconsulentes, die uiteraard uiterst zorgvuldig te werk gaan. Het spreekt voor zich dat wij, indien daar aanleiding voor is, personen eerst naar hun huisarts verwijzen, alvorens wij ze in behandeling nemen.

Neem gerust een kijkje op deze website om een idee te krijgen van onze diensten. Wenst u meer informatie? Contacteer ons dan gerust.