In 4 stappen

 1. 2013

  Stap 1: Figuuranalyse

  De eerste kennismaking met Slim Slank is een gratis figuuranalyse. Tijdens deze figuuranalyse word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend. Afhankelijk van je wensen, leeftijd, metabolisme, lichaamsbouw en conditie wordt je persoonlijke programma opgesteld.

 2. 2013

  Stap 2: Doelgericht bewegen

  Verlies gewicht waar jij het wil:

  Doelgericht bewegen zorgt voor de afbraak van overtollig vet op die plaatsen waar jij het wilt. Een uitgekiend bewegingsprogramma wordt speciaal voor jou samengesteld op basis van je figuuranalyse, gewicht, leeftijd, conditie en algemene gezondheid.

  Lees meer

 3. 2013

  Stap 3: Ozontherapie

  Een revolutie voor een strakke en gezonde huid:

  Ozontherapie is het meest ontspannende onderdeel van de Slim-Slank-methode. Gedurende 15 minuten onderga je een ontspannende huidbehandeling in de ozoncabine, die voorzien wordt van ozonzuurstof.

  Lees meer

 4. 2013

  Stap 4: Voedingsadvies

  De slimme voedingsbalans:

  Tijdens de kuur begeleiden de Slim Slank-consulentes je bij het geleidelijk aanpassen van je eet- en leefpatroon. Je krijgt hierbij medisch verantwoord voedingsadvies van gediplomeerde diëtisten en/of afslankconsulenten.

  Lees meer