Interslim

Elektrostimulatie voor uw lichaam

Bij Slim Slank werken we nu ook met een elektrostimulatietoestel (Interslim) mét lipolyse én infrarood. De persoon die dit toestel heeft ontwikkeld is master in biochemistry en getuigt zelf over de effectiviteit ervan:
“Met dit toestel maken we van gehakt een mooie biefstuk! Een kg gehakt of een kg biefstuk zijn uiteraard hetzelfde in gewicht, maar het volume van een kg biefstuk is veel kleiner dan het volume van een kg gehakt… Door het gebruik van dit toestel maakt u dus van losse, slappe spieren (gehakt) mooie vaste & strakke spieren (biefstuk) wat resulteert in verlies van centimeters! Het resultaat is dus dat u mooiere en strakkere spieren krijgt en dat u centimeters verliest!”

PROGRAMMA 1 : Lymfedrainage

Effectief voor elk deel van het lichaam (specifiek plaatsen met overtollige water-/vochtophoping).
Een speciaal programma zal de spieren zacht en traag activeren teneinde stimulatie van de circulatie van het lymfevocht te bekomen. De verwijdering van toxische- en afvalstoffen wordt versneld.

PROGRAMMA 2 : Anti-Cellulite

Dit programma is bijzonder geschikt voor de dij- en bil zones. Het zal de zone’s veel dieper en intenser gaan behandelen waardoor de dijen worden verstevigd en cellulite wordt verminderd.

PROGRAMMA 3 : Afslanken - Platte Buik

Gewichtsverlies voor het volledige lichaam. Dit geeft een snelle en diepe werking aan de spiergroepen waardoor een effectieve gewichtsvermindering ontstaat met versteviging van de huid. Ideaal voor een platte buik zonder belasting van de rug

PROGRAMMA 4 : Huidversteviging

Een totale lichaamsoefening. Dit programma is effectief voor de versteviging van alle zones.

Neem gerust een kijkje op deze website om een idee te krijgen van onze diensten. Wenst u meer informatie? Contacteer ons dan gerust.